Vi feirer oss selv

Den hemmelige gitaristen har holdt på siden slutten av januar, og vi har nå passert 10 000 besøkende og 18 000 sidevisninger. Vi skåler i kaffe og gleder oss til fortsettelsen!

Vi som lager denhemmeligegitaristen.no, er frilansjournalist/jazzgitarist Tellef Øgrim og pensjonist/hobbygitarist Sven Erik Lundby.

Sven: Da vi startet arbeidet med denne nettsiden, ante vi ikke om noen ville være interessert i å lese intervjuer med mer eller mindre hemmelige gitarister. Den eneste markedsundersøkelsen vi foretok, var å spørre oss selv. Og responsen var utvetydig positiv!

Tellef: Lesertallene våre er foreløpig et stykke unna både VG og Oppkuven Tilskuer, men vi er godt fornøyd likevel, ikke minst fordi markedsføringsbudsjettet vårt balanserer på kroner, vel, null.

Tellef Øgrim (til venstre) og Sven Erik Lundby har sine redaksjonsmøter på Sentralen i Oslo. (Foto: Selfiesen)

Sven: Det er en sann fryd å reise rundt å intervjue disse usedvanlig trivelige menneskene som spiller gitar! Det må være noe med gitarer som gjør folk ekstra hyggelige! Koronaen satte en stopper for intervjuene en periode, men nå er vi for lengst i gang igjen. Vi krysser fingrene for at det fortsetter slik!  

Tellef: Vi lover å bedre mangfoldbalansen. Det er mange gamlinger som oss selv som blir intervjuet. Det er jo greit, men vi trenger flere yngre, jenter og folk med ymse bakgrunn. Kjenner du en hemmelig gitarist som du synes vi bør intervjue, så ikke nøl med å tipse oss: redaksjonen@denhemmeligegitaristen.no. For øvrig kommer alt til å bli enda bedre hvis du deler artikler du liker og melder deg inn i facebookgruppa vår på https://www.facebook.com/groups/2624845664300264

Sven: Det er problemer med kommentarfeltet i den designmalen vi bruker. Det virker som om utviklerne (i USA, Kina?) har endret på noe. Det er vanskelig å oppnå kontakt, så vi får vente og se om det kommer i orden. Men det går an å kommentere på Facebook.

Sven: Takk for at du leser denhemmeligegitaristen.no. Vi skal vi forsøke å lage så godt stoff at du fortsetter med det!

%d bloggere liker dette: