Velkommen til Den hemmelige gitaristen

Verden er full av hemmelige gitarister, det vil si personer som har en sivil jobb på dagtid, men som på fritiden har gitaren som sin store lidenskap. Mange spiller bare for seg selv og er helt hemmelige, mens andre har kommet ut av skapet og har funnet likesinnende å spille sammen med.

Denhemmeligegitaristen.no skal oppmuntre til gitarspilling gjennom intervjuer med mer eller mindre hemmelige gitarister, men også inspirere til videreutvikling med råd og vink fra profesjonelle musikere og andre fagfolk.

Alt innhold på nettsiden, det vil si tekst, bilder og videoer, vil være egenprodusert. Vi som skriver er gamle journalister og hobbygitarister som er uavhengig av kommersielle bindinger. Produsenter og leverandører kan annonsere, men kan ikke kjøpe redaksjonell omtale. Så hvis vi skriver positivt om en gitar eller noe annet, så er det vår oppriktige mening og ikke noe vi er betalt for å si.

Du kan sende synspunkter og innspill til redaksjonen@denhemmeligegitaristen.no, eller følge oss på Facebook og kommentere der.

Vi som lager denne nettsiden:

Tellef Øgrim, født 1958. Journalist (NRK, DN, Ballade, frilans) siden 1990. Spilt gitar siden 1969 og har aldri klart å slutte. Involvert i band, revymusikk og audiovisuelle prosjekter.

Sven Erik Lundby, født 1953. Journalist (blant annet i NRK), forlagsredaktør i Hjemmets Bokforlag, daglig leder i medieovervåkningsselskapet Opoint (nå M-Brain) og redaktør i Newswire. Har alltid klimpret på kassegitar. De siste årene har det blitt mest elektrisk.  

Noen visdomsord av Lars Winnerbäck: 

Jag ser gitarren i butiken

Symbolen för att skolka

Sagan om ett uppror

Drömmen om en högre höjd

Ett sjörövarskepp

som blåser rätt in i Los Angeles

Och stjärnorna som glittrar

Och ingen jävel når mig

nånsin mera

(Lars Winnerbäck, Söndermarken.)

Vil du kommentere denne artikkelen?

%d bloggere liker dette: